Η Μικτή Ζώνη του ΠΑΟΚ-Απόλλων Λεμεσού
Διαβάστε μέσα από το paokfc.gr τις δηλώσεις των Ίβιτς, Μπίσεσβαρ και Ροντρίγκες στην Μικτή Ζώνη της Τούμπας, μετά την λήξη της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλων Λεμεσού.
Ήταν ένα παιχνίδι που είχε να δει πολλά. Ο Βλάνταν Ίβιτς μοιράστηκε τις σκέψεις του στους εκπροσώπους του Τύπου, τόσο για το φιλικό κόντρα στους Κυπρίους, όσο και για τις μάχες με τον Άγιαξ που έρχονται.
Για την φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού:
«Είδαμε κάποια πράγματα και σήμερα, θα δούμε τι πρέπει να αλλάξουμε αυτά που δε μας αρέσουν και να κρατήσουμε αυτά που πρέπει. Έχουμε ακόμα λίγες μέρες για το πρώτο παιχνίδι και τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα, μπορεί να γίνουν και και χειρότερα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Το πιο βασικό στοιχείο, η θέληση, υπάρχει. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μέχρι την Τρίτη θα είμαστε έτοιμοι«.
Για το αν υπήρχε το παιχνίδι της Τρίτης στο μυαλό της ομάδας:
«Είναι περισσότερο μέσα στους παίκτες. Θα μιλήσουμε και αύριο. Θα κάνουμε ανάλυση του παιχνιδιού και θα πω και στους ίδιους τους παίκτες, τι πρέπει να διορθώσουμε» .
Για τους Κάνιας και Μπρκιτς:
«Ο Κάνιας είναι δύσκολο να παίξει στο πρώτο παιχνίδι. Για το δεύτερο αγώνα υπάρχουν πιθανότητες να είναι έτοιμος. Εχουμε λίγο λιγότερο από δύο εβδομάδες για το δεύτερο παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι στο δεύτερο αγώνα θα έχει πάρει αυτά που χρειάζεται και για πόσο θα είναι έτοιμος θα το δούμε. Ο Μπρκιτς, μαθαίνει την ομάδα, μαθαίνει αυτά που θέλουμε από τον ίδιο και θα δούμε» .
Για την άποψη που έχει σχηματίσει μέχρι τώρα για τον Άγιαξ:
«Έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Είδαμε και τα δύο παιχνίδια που έπαιξαν. Είναι μια ομάδα που παίζει πάντα επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η φιλοσοφία τους. Εχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες αλλά και εμείς το ίδιο. Θα παλέψουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτά τα παιχνίδια» .
Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας:
«Έχουμε μέρες μπροστά μας και θα δούμε» .
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έπαιξε το πρώτο του, έστω και ανεπίσημο παιχνίδι, στην Τούμπα, μίλησε για αυτό και έδωσε κλίμα από Ολλανδία:
«Είμαι χαρούμενος που έπαιξα. Είμαστε λίγο κουρασμένοι. Μου άρεσε το γήπεδο, είναι όλα υπέροχα. Είμαστε προσηλωμένοι στον επόμενο στόχο μας και θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο. Στο παρελθόν υπήρξα παίκτης της Φέγενορντ, η οποία έχει μεγάλη αντιπαλότητα με τον Άγιαξ, ο οπότε όλοι μας εύχονται τα καλύτερα» .
Ο Γκάρι Ροντρίγκες τέλος στάθηκε στις διαφορές του σημερινού αγώνα σε σχέση με το παιχνίδι στο Amsterdam Arena:
«Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Το σημερινό ήταν απλά αγώνας προετοιμασίας, ενώ τη Τρίτη είναι το μεγάλο ματς. Δεν το συζητάμε ότι θα δείτε άλλον ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ» τόνισε ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ» .