Προπόνηση υψηλής έντασης
Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται αγωνιστικά για το ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος, έτσι ώστε ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες του να είναι στην κατάλληλη κατάσταση για παν ενδεχόμενο.
Με βάση αυτόν το πλάνο, η προπόνηση της Τρίτης (15.11) ήταν η πλέον δυνατή της εβδομάδας. Οι ρυθμοί και η ένταση ανέβηκαν με τους ποδοσφαιριστές να… βγάζουν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα που είχε κομμάτια φυσικής κατάστασης, εκρηκτικότητας, ταχυδύναμης μέσα από ασκήσεις με μπάλα.
Ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ οι Παναγιώτης Γλύκος, Φερνάντο Βαρέλα, Γκάρι Ροντρίγκες προπονήθηκαν κανονικά. Έτσι, οι μοναδικές παρουσίες παραμένουν αυτές των Εβγέν Σάκχοφ, Μάριν Λέοβατς που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.
Την Τετάρτη (16.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.