Ανάσα για ΠΑΟΚ Β [εικόνες]
Άλμα παραμονής έκανε ο ΠΑΟΚ Β με την εκτός έδρας νίκη του επί του Διαγόρα, στη Ρόδο. Το 0-1 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος, “ρισκάροντας” σε αρκετές περιπτώσεις, δεδομένου ότι όφειλε και μπορούσε να ξεκαθαρίσει νωρίτερα την κατάσταση. Είναι αυτονόητο ότι οι τρεις βαθμοί είναι πολύτιμοι, καθώς πλέον η ομάδα μας ισοβαθμεί με τη Νίκη Βόλου στην πρώτη θέση των play outs με 16 βαθμούς σε τρία παιχνίδια.
Ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς ο ΠΑΟΚ, μόλις στο 3′, κρατώντας το «διπλό» μέχρι και την ανάπαυλα. Το γκολ πέτυχε από κοντά ο Κωττάς , μετά από το κόρνερ του Κανίς και μετά την πρώτη κεφαλιά από τον Λαγωνίδη. Ο Δικέφαλος διατήρησε τον έλεγχο της μπάλας και του παιχνιδιού, απείλησε αρκετά κυρίως από στημένες φάσεις, και θα μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμα, κυρίως στο 39′ με την κεφαλιά του Χατσίδη .
Με την έναρξη δε, του δεύτερου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ απώλεσε τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες, συν ένα πέναλτι, ώστε να διασφαλίσει το προβάδισμα. Αντ’ αυτού έβαλε τον εαυτό του και πάλι σε μια διαδικασία … ανησυχίας και άγχους μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα. Στο 49′ λοιπόν, ο Σινανάι μπήκε υπέροχα στην περιοχή και έπιασε το διαγώνιο σουτ που έφυγε μόλις άουτ. Δύο λεπτά μετά, ο Χατσίδης με υπέροχη προσποίηση και ντρίμπλα μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε, ωστόσο η εκτέλεση του πέναλτι από τον Ουρτάδο δεν ήταν εύστοχη. Στο 72′ δε, ο Τσιλιγγίρης πρόλαβε τον Κανίς που έφευγε μόνος, ενώ η μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα χάθηκε στο 76′ σε τετ α τετ, με τη μπάλα ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ να φεύγει άουτ.
Το επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ Β είναι το εντός έδρας με τη Νίκη Βόλου.
Διαγόρας: Τσιλιγγίρης, Παρασκευάς (57′ Χνάρης), Σταματούλας, Νικολής, Δημόπουλος, Γαρουφαλιάς (46′ Φαϊτάκης), Μπρέγκου (83′ Ολιβέρι), Μανωλάκης (46′ Αμπουντού), Τσιαντούλας (68′ Λιούμης), Σαλίνας, Μανιάς.
ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Σινανάι, Μπαταούλας , Λαγωνίδης, Φίλων, Κωττάς , Γρόσδης, Τσοπούρογλου , Κανίς (75′ Γκιτέρσος), Χατσίδης (88′ Σνάουτσνερ), Ουρτάδο (75′ Σπυράκος).










